Vše v jednom, Strana 48
Nejprodávanější

Tato sladká varianta bramborových křupek je ideálním doplňkem k tradičním chipsům a nabízí zajímavou alternativu pro ty, kteří hledají něco nového a chutného. Černý sezam dodává...

Nudle Udong Inaka jsou tradiční japonské pšeničné nudle, které se vyznačují svou silnou, pružnou texturou a jemnou chutí. Jsou ideální pro přípravu různých japonských pokrmů,...

Nechte se unést pálivým dobrodružstvím s legendární Shin cup polévkou. Každá lžíce je plná ohnivého aroma a chutě, která vás rozzáří. Připravte si chutnou polévku během několika...

Korejský hnědý cukr, známý také jako "patangtang" v korejštině, je tradiční cukr využívaný v korejské kuchyni. Tento cukr je tmavší a má výraznější chuť než běžný bílý cukr.

Pokrmům dodává jedinečnou oříškovou chuť a vůni.

Objevte autentickou chuť korejské kuchyně s pšeničnými nudlemi Oriental Style Jajang od značky Assi. Toto balení kvalitních pšeničných nudlí je ideální pro přípravu tradičního...

Nepálivá instantní nudlová polévka ve velkém kelímku spojuje bohatou chuť s lahodnými udon nudlemi a rybím koláčem. To vše v jednom jednoduchém balení pro okamžité chuťové...

V Koreji velmi oblíbená rýže Kimpo je speciální druh rýže, která je běžně používána nejen pro přípravu sushi. Rýže na sushi musí být vhodné odrůdy s krátkými zrny, které jsou...

Jasmínová rýže, také známá jako dužinová rýže, je oblíbeným druhem rýže v thajské kuchyni a mnoha dalších asijských kuchyních. Tato rýže má krásnou vůni jasmínu a lehkou,...

Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při...

Tenké pšeničné nudle můžete použít do výtečného masového vývaru i do zeleninové polévky s tofu.