
Objevte fascinující svět asijské kultury s Rýžovým vínem Makgeolli banán, jedinečným nápojem, který spojuje tradiční korejskou výrobu s exotickou chutí banánu. Tento nápoj je perfektní kombinací…
Osobní odběr Ostrava Poruba v pátek 02.05.2025
PPL Parceshop v úterý 06.05.2025
PPL - doručení na adresu v úterý 06.05.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 30.04.2025 16:03 a pro 1 ks.
Složení: Švestkové víno
Obsah alkoholu: 10% vol.
Objem: 750 ml
Země původu: Německo
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Sedlnice 122, Sedlnice 74256
Hodnotilo 0 uživatelů
Objevte fascinující svět asijské kultury s Rýžovým vínem Makgeolli banán, jedinečným nápojem, který spojuje tradiční korejskou výrobu s exotickou chutí banánu. Tento nápoj je perfektní kombinací…
Švestkové víno Choya je plné ovocné chuti a výrazného aroma švestek. Je lahodné a osvěžující, což ho činí ideálním pro slavnostní chvíle i pro relaxaci po dlouhém dni. Užijte si chuťový zážitek plný…
Název produktu: Makgeolli Kook Soon Dang rýžové víno banánové 750 mlZákladní představení:Makgeolli Kook Soon Dang je tradiční korejské rýžové víno s osvěžující banánovou příchutí. Tento oblíbený…
Rýžové víno s broskvovou příchutí.
Představujeme vám tradiční korejské rýžové víno v moderním pojetí. Makgeolli Kook Soon Dang je hroznové rýžové víno vznikající fermentací a spojující autentickou krémovou texturu klasického makgeolli…
Vyzkoušejte tradiční japonský nápoj Choya Original, který je známý jako umeshu, tedy švestkové víno. To se vyrábí z pečlivě vybraných plodů ume. Tyto plody, často označované jako japonské švestky,…
Zažijte kouzlo japonské tradice s perlivým saké Hakutsuru Awayuki. Název "Awayuki" v překladu znamená "jemný sníh", což dokonale vystihuje charakter tohoto nápoje, který je ideální volbou pro ty,…
Bekseju je tradiční korejské saké.
Saké Junmai Jinjo je skvostným příkladem tradičního japonského řemesla, které spojuje nejlepší ingredience s mistrovským zpracováním. Vyrobené z těch nejjemnějších zrn rýže a legendární pramenité vody…
Yuzushu lze přirovnat k japonské verzi limoncella, kde se místo místního ovoce Yuzu nahrazuje citron a šťáva se kombinuje se saké. Hakutsuru je vyrábí pomocí šťávy i kůry, aby byla zachována veškerá…