
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Osobní odběr Ostrava Poruba v pondělí 05.05.2025
PPL Parceshop ve středu 07.05.2025
PPL - doručení na adresu ve středu 07.05.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 30.04.2025 14:33 a pro 1 ks.
Zde je několik způsobů, jak ho použít:
Kuřecí Kari: Přidejte curry do vařícího se vývaru nebo horké vody a vařte, dokud se blok či prášek nerozpustí a omáčka se zahustí. Přidejte kuřecí maso, zeleninu a vařte, dokud nejsou ingredience měkké. Podávejte s vařenou rýží.
Hovězí Kari: Stejný postup můžete použít i pro přípravu hovězího kari. Použijte hovězí maso a různou zeleninu podle vašich preferencí.
Ryba Kari: Curry je také skvělý pro přípravu rybího kari. Můžete použít ryby, jako je losos nebo treska, a podávat je s rýží nebo nudlemi.
Vegetariánské Kari: Pokud jste vegetarián nebo vegan, můžete připravit vegetariánské kari s různými druhy zeleniny, tofu nebo luštěninami.
Noodle Kari: Přidejte curry do vašich oblíbených nudlových pokrmů, jako je udon nebo soba, pro kořeněnou omáčku.
Kari s Roti nebo Chlebem: Mnoho lidí v Indii a jiných zemích miluje jíst kari s roti (plackami) nebo chlebem. Můžete také curry podávat tímto způsobem.
Pikantní Kašička: Někteří lidé rádi přidávají curry do polévek nebo jako pikantní omáčku k jídlu.
Hmotnost: 220 g
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Sedlnice 122, Sedlnice 74256
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1990 Kj Tuky 29 g Sacharidy 44g Bílkoviny 6,5 g Sůl 11,1 g
Hodnotilo 0 uživatelů
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…
Tato tradiční japonská pasta vyrobené z fermentovaných sójových bobů, soli a rýže . To, co odlišuje zralou miso od běžného misa, je prodloužený proces fermentace, který může trvat i několik let. Aged…