🌶️ Ochucovadla – tajemství pravé korejské chuti, Strana 8
Nejprodávanější
Výpis produktů
Oproti Gochujang pastě je kyselejší a používá se hlavně na syrové ryby na krevety.
Zažijte pravou chuť tradice s nejznámější sojovou omáčkou 501, přirozeně kvašenou pro dokonalý zážitek! Omáčka 501 je tím pravým doplňkem pro Vaše sushi. S pečlivě vybranými...
Pálivá a sladká omáčka vhodná ke stripsům, řizkům a jiným smaženým pokrmům.
Má charakteristickou oříškovou chuť a výraznou vůni. Použít jej můžete na vaření, smažení, do salátů, do omáček či do polévek.
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.
Bílý sezam Cock je všestrannou a výživnou ingredienci, která obohatí vaše pokrmy o jemnou, oříškovou chuť a příjemnou křupavost. Tento vysoce kvalitní bílý sezam je ideální pro...
Sriracha je známá thajská omáčka, která se stala oblíbeným doplňkem mnoha jídel po celém světě. Středně pálivá verze Srirachy je perfektním spojením chuti a pikantního zážitku....
Pasta Tom Yum je výborným způsobem, jak přidat do vašich pokrmů thajskou chuťovou esenci. S její kombinací kyselosti a pikantnosti se stane nepostradatelným ingrediencí ve vaší...
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni....
Pražený sezam je skvělým dochucovadlem a přísadou pro mnoho pokrmů, která přidává výraznou ořechovou chuť a texturu. Pražený sezam můžete použít jako přísadu do mnoha pokrmů,...
Gochugaru je tradiční korejské koření, které se skládá z mletých sušených korejských červených paprik. Má charakteristickou chuť a vůni a je často používáno v korejské kuchyni.
Korejský hnědý cukr, známý také jako "patangtang" v korejštině, je tradiční cukr využívaný v korejské kuchyni. Tento cukr je tmavší a má výraznější chuť než běžný bílý cukr.




