
Objevte kouzlo korejské kuchyně s autentickým sezamovým olejem Kadoya, který je již po generace synonymem kvality a bohaté chuti. Tento vysoce aromatický olej je lisován ze sezamových semínek a…
Objevte kouzlo korejské kuchyně s autentickým sezamovým olejem Kadoya, který je již po generace synonymem kvality a bohaté chuti. Tento vysoce aromatický olej je lisován ze sezamových semínek a…
Jablečný ocet může být použit jako dochucovadlo do salátových dresinků, marinád a omáček. Jeho sladkokyselá chuť přidá pokrmům zajímavou rovnováhu chutí.
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…
Hnědý rýžový ocet. Nejčastěji se používá k přípravě sushi rýže a do omáček.
Má charakteristickou oříškovou chuť a výraznou vůni. Použít jej můžete na vaření, smažení, do salátů, do omáček či do polévek.
Pokrmům dodává jedinečnou oříškovou chuť a vůni.
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…