
Pokrmům zanechává jedinečnou chuť, kterou ani semínky sezamu nenahradíte. Jídla jsou příjemně provoněná lehce oříškovou vůní. Využít jej můžete do salátů, dipů, na smažené nudle, do polévek a na maso.
Pokrmům zanechává jedinečnou chuť, kterou ani semínky sezamu nenahradíte. Jídla jsou příjemně provoněná lehce oříškovou vůní. Využít jej můžete do salátů, dipů, na smažené nudle, do polévek a na maso.
Rýžový ocet na sushi Otafuku má lahodnou a vyváženou chuť. Hodí se především k přípravě sushi rýže, které dodává její charakteristickou sladkokyselou chuť a pomáhá jí udržet ve správné konzistenci.
Objevte kouzlo korejské kuchyně s autentickým sezamovým olejem Kadoya, který je již po generace synonymem kvality a bohaté chuti. Tento vysoce aromatický olej je lisován ze sezamových semínek a…
Ocet z hnedé rýže.
100% prémiový sezamový olej.
Originální ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do marinád na…
Jablečný ocet může být použit jako dochucovadlo do salátových dresinků, marinád a omáček. Jeho sladkokyselá chuť přidá pokrmům zajímavou rovnováhu chutí.
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…
Hnědý rýžový ocet. Nejčastěji se používá k přípravě sushi rýže a do omáček.
Pokrmům dodává jedinečnou oříškovou chuť a vůni.
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…