Rýžový ocet na sushi Otafuku má lahodnou a vyváženou chuť. Hodí se především k přípravě sushi rýže, které dodává její charakteristickou sladkokyselou chuť a pomáhá jí udržet ve správné konzistenci.
Sirupy, octy, oleje
Pokrmům dodává jedinečnou oříškovou chuť a vůni.
Sezamový olej Ottogi 80ml
Tento sezamový olej je výborný do salátů, těstovin, používá se k dochucení polévek, omáček či dresinků .
Sezamový olej Kadoya s chilli 163ml
Používá se jako všechna ostatní tekutá sladidla. Jeho velkou výhodou je, že v pokrmech nezanechává žádnou chuť. Můžete použít do salátů, na líance, do pudinků či buchet a omáček.
Kukuřičný sirup 100% Beksul 700g
Kokosové mléko v plechovce. Vhodné do kari, pudinků a dezertů.
Kokosové mléko Aroy-D 400ml
Olej dodává zálivkám, marinádám a dipům ořechovou chuť. Je ideální k dochucení hranolků a polévek po uvaření. V kombinaci se sójovou omáčkou nebo octy vytváří lahodné salátové dresinky a omáčky na…
Olej sezamový pražený Kikkoman 125ml
Velmi chutný sezamový olej od známé značky Kadoya.
Olej sezamový Kadoya 163ml
Hnědý rýžový ocet. Nejčastěji se používá k přípravě sushi rýže a do omáček.
Rýžový ocet hnědý CJW 500ml
Jablečný ocet může být použit jako dochucovadlo do salátových dresinků, marinád a omáček. Jeho sladkokyselá chuť přidá pokrmům zajímavou rovnováhu chutí.
Jablečný ocet Sempio 500ml
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…
Mirin ChungJungOne 830ml
K přípravě sushi rýže.Vhodný i do salátů.
Rýžový ocet hnědý CJW 900ml
Má charakteristickou oříškovou chuť a výraznou vůni. Použít jej můžete na vaření, smažení, do salátů, do omáček či do polévek.
Sezamový olej Ottogi 500ml
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých…
Mirin CJW 410ml
Kukuřičný sirup je sladidlo vyrobené z kukuřice. Je sladší než běžný cukr, je lepkavý a má mnoho různých použití v potravinářském průmyslu a při vaření doma.