🥄 Ochucovací pasty – srdce korejské kuchyně, Strana 2

Nejprodávanější

Obrázek
 
155 Kč
Obrázek
Kari pasta Panang Cock 1 kg
Skladem (2 ks)
12252
 
229 Kč
Obrázek (11603154)
 
85 Kč
Obrázek (11603145)
 
195 Kč
Obrázek
Dashi miso pasta 300 g
Skladem (1 ks)
12182
 
89 Kč
Obrázek
Kari pasta červená Cock 1 kg
Skladem (4 ks)
11401
 
235 Kč
Obrázek
 
195 Kč
Obrázek
Golden curry mild S&B 220 g
Skladem (>5 ks)
11345
 
195 Kč
Obrázek
Shiro miso Miko Brand 300g
Skladem (>5 ks)
10463
 
109 Kč
Obrázek
Tamarindová pasta Cock 454 g
Skladem (>5 ks)
10470
 
125 Kč

Výpis produktů

Obrázek
119 Kč / ks

Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a...

10458
Obrázek
110 Kč / ks

Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty....

10459
Obrázek
85 Kč / ks

Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá...

10450
Obrázek
95 Kč / ks

Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.

10465
Obrázek
95 Kč / ks

Sójová pasta pro zhutnění polévek.

10464

Ovládací prvky výpisu

17 položek celkem