
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Osobní odběr Ostrava Poruba už zítra
PPL - doručení na adresu ve středu 18.06.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 15.06.2025 14:10 a pro 1 ks.
Zde je několik způsobů, jak můžete použít limetkové lístky:
Curry a omáčky: Přidejte několik limetkových lístků do různých druhů kari omáček nebo jiných pikantních omáček. Limetkové lístky dodají pokrmu svěžest a vyváženou kyselost.
Nudlové polévky: Přidejte limetkové lístky do nudlových polévek, jako je například thajská tom yum polévka. Lístky zvýrazní chuť a udělají z polévky osvěžující pokrm.
Kuřecí nebo rybí pokrmy: Přidejte limetkové lístky jako součást marinád pro kuřecí nebo rybí pokrmy. Můžete je také použít jako vrchní ozdobu na hotový pokrm.
Kuskus nebo rýže: Přidejte limetkové lístky do kuskusu nebo rýže během vaření, abyste dodali další vrstvu chuti.
Saláty: Nasekejte jemně limetkové lístky a přidejte je do salátů pro extra aroma a svěžest.
Kari pasty: Přidejte limetkové lístky do domácí kari pasty pro vylepšení chuti a vůně.
Pokrmy se zeleninou: Přidejte limetkové lístky k vařeným nebo smaženým zeleninovým pokrmům, abyste zvýraznili jejich chuť.
Země původu : THAJSKO
Hmotnost: 10g
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o, Sedlnice 122, Sedlnice, 74256
Výživové údaje na 100g výrobku: Energetická hodnota 1109kJ / 265 kcal Tuky 1,9g -z toho nasyc.mastné kyseliny 0g Sacharidy 35g -z toho cukry 0g Bílkoviny 12g Sůl 0,04g
Hodnotilo 0 uživatelů
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.
Oproti Gochujang pastě je kyselejší a používá se hlavně na syrové ryby na krevety.
Otevřete brány do světa pikantního luxusu s naší Wasabi pastou od CJO. Představte si jemné roztažení wasabi pasty na kousky sushi nebo jako dochucení vašeho oblíbeného jídla.
Ssamjang je směsí gochujangu a doenjangu, čímž kombinuje sladko-pikantní a bohatou sójovou chuť. Tato pasta se často podává s grilovaným masem a listy salátu jako součást korejského stolování zvaného…
Představujeme vám výbornou vegan gochujang pastu - tradiční korejskou pastu s pikantním a bohatým aroma, kterou můžete použít ve vašich receptech! Použít jej můžete do marinád, polévek, kimchi či…
Fermentovaná sojová pasta miso je tradiční japonská ingredience, která se vyrábí fermentací sójových bobů s mořskou solí a někdy také s rýží, ječmenem nebo jinými obilovinami. Proces fermentace může…
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…