
Glutamát sodný AjiNoMoto je oblíbený zvýrazňovač chuti, který přidává jídlům jedinečný efekt – bohatou, plnou a lahodnou chuť. Tento produkt, vyrobený jednou z nejuznávanějších značek v potravinářském…
Glutamát sodný AjiNoMoto je oblíbený zvýrazňovač chuti, který přidává jídlům jedinečný efekt – bohatou, plnou a lahodnou chuť. Tento produkt, vyrobený jednou z nejuznávanějších značek v potravinářském…
Panko je tradiční strouhanka, která se stala oblíbenou po celém světě díky své výjimečné křupavosti a všestrannému využití. Používá se k obalení a smažení různých pokrmů, aby získaly dokonalou…
Panko strouhanka absorbuje méně oleje, což znamená doboru zprávu pro vaše zdraví!Zkuste Panko strouhanku jako oblíbenou náhradu za tradiční strouhanku. S Panko strouhankou dosáhnete tenké a křupavé…
Tapiokové perly jsou drobné kuličky vyrobené z tapiokového škrobu, který se získává z kořene tapioky, tropické rostliny známé také jako maniok. Tapiokové perly se často používají v různých tradičních…
Rýžová mouka pro zahuštění omáček, polévek či na obalování a pro výrobu kimchi.
Univerzální surovina pro vaši kuchyni je lepivá rýžová mouka značky Cock. Tato mouka, která je vyrobená z lepivé rýže, je ideální pro přípravu tradičních asijských dezertů, jako jsou mochi nebo rýžové…
Jste-li fanoušky asijské kuchyně, pravděpodobně jste už slyšeli o vynikající korejské omáčce Jajjang. Tato tmavá, bohatá omáčka je základem jednoho z nejoblíbenějších korejských jídel Jajjangmyeon,…
Korejský hnědý cukr, známý také jako "patangtang" v korejštině, je tradiční cukr využívaný v korejské kuchyni. Tento cukr je tmavší a má výraznější chuť než běžný bílý cukr.