
Bílý sezam Cock je všestrannou a výživnou ingredienci, která obohatí vaše pokrmy o jemnou, oříškovou chuť a příjemnou křupavost. Tento vysoce kvalitní bílý sezam je ideální pro každodenní použití v…
Ingredience:
200 g čerstvého masa -losos, tuňák, treska či grilované krevety nebo kuřecí prso, popř. tofu nasekané na menší kousky
1 avokádo, nakrájené na plátky
1/2 okurky, nakrájené na tenké plátky
1/2 manga, nakrájené na kostičky
1/4 červené cibule, nakrájená nadrobno
4 lžíce poke omáčky
2 lžíce majonézy
2 šálky vařené rýže (nejlépe japonská sushi rýže)
Křupavá cibulka, sezamová semínka a nasekaná jarní cibulka na ozdobu
Postup:
Ve velké míse smíchejte nakrájené maso s poke omáčkou. Nechte maso chvíli marinovat v omáčce.
Na spodní části každého servírovacího talíře rozprostřete vařenou rýži smíchanou s majonézou.
Na rýži rozložte nakrájené avokádo, mango, okurku a červenou cibuli.
Na vrch přidejte marinované maso či tofu spolu s poke omáčkou.
Na maso lžící přidejte majonézovou omáčku.
Posypeme křupavou cibulkou, sezamovými semínky a nasekanou jarní cibulkou pro extra texturu a chuť.
Pokrm můžete ještě zakapat trochou poke omáčky pro ještě intenzivnější chuť.
Hotovo! Máte připravený skvělý poke bowl s lahodnou kombinací poke omáčky a majonézy, který si můžete vychutnat.
Bílý sezam Cock je všestrannou a výživnou ingredienci, která obohatí vaše pokrmy o jemnou, oříškovou chuť a příjemnou křupavost. Tento vysoce kvalitní bílý sezam je ideální pro každodenní použití v…
Objevte jedinečnou chuť japonské majonézy Kewpie, která zaujme svou jemností a krémovou texturou. Je vyrobená z kvalitních ingrediencí, díky kterým má lahodný nádech a vnese lehkost do Vašich…
Dejte svému poke bowlu ten správný šmrnc s naší skvělou sojovou omáčkou. Stačí několik kapek této omáčky a Váš oblíbený pokrm získá nový rozměr chuti. Sójová omáčka na poke je tou…
Pražený bílý sezam značky Hansung je vysoce kvalitní, dodává Vašim jídlům jemnou oříškovou chuť a křupavou texturu. Bílý sezam je oblíbenou ingrediencí v asijské kuchyni a lze ho použít v různých…
Její zrno je krátké, kulaté a lepivé, rýže je tedy 100% vhodná k přípravě sushi.
V Koreji velmi oblíbená rýže Kimpo je speciální druh rýže, která je běžně používána nejen pro přípravu sushi. Rýže na sushi musí být vhodné odrůdy s krátkými zrny, které jsou lepkavé a mají…
Smažená cibulka je vynikající ingrediencí, kterou můžete použít k přidání chuti, textury a křupavosti různým pokrmům.