Tmavě hnědá marináda na hovězí bulgogi.
Hnědý cukr tmavý Beksul 1kg
Korejský hnědý cukr, známý také jako "patangtang" v korejštině, je tradiční cukr využívaný v korejské kuchyni. Tento cukr je tmavší a má výraznější chuť než běžný bílý cukr.
Korejský hnědý cukr se často používá pro přípravu různých dezertů a sladkých pokrmů v korejské kuchyni. Má lehce karamelovou chuť a je oblíbenou pochoutkou v zimním období. Požívá se také na pečení či může být použit také jako sladidlo v různých omáčkách, marinádách a nápojích. Jeho bohatá chuť a tmavá barva mu dodávají charakteristický profil.
Kdy zboží dostanete?
Osobní odběr Ostrava Poruba už zítra
PPL Parceshop ve středu 22.05.2024
PPL - doručení na adresu ve středu 22.05.2024
WeDo - výdejní místo ve středu 22.05.2024
WeDo - doručení na adresu ve středu 22.05.2024
Česká pošta - Balík do ruky ve středu 22.05.2024
Osobní odběr Frýdek - Místek ve čtvrtek 23.05.2024
Osobní odběr Ostrava Přívoz ve čtvrtek 23.05.2024
Osobní odběr Opava v pátek 24.05.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 19.05.2024 16:08 a pro 1 ks.
Popis produktu
Složení: surový cukr, černý cukr (surový cukr, glukóza, kukuřičný sirup).
Na výrobku je datum výroby.
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Sedlnice 122, 74256
Hodnocení & recenze
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Alternativní zboží
Bulgogi marináda je korejská marináda, která se tradičně používá na hovězí maso, zejména na plátky masa, které se poté grilují nebo smaží. Tato marináda je známá svou sladkokyselou a pikantní chutí a…