
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Osobní odběr Ostrava Poruba už zítra
PPL Parceshop v úterý 05.08.2025
PPL - doručení na adresu v úterý 05.08.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 31.07.2025 16:40 a pro 1 ks.
Hodnotilo 0 uživatelů
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…
Oproti Gochujang pastě je kyselejší a používá se hlavně na syrové ryby na krevety.
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.
Otevřete brány do světa pikantního luxusu s naší Wasabi pastou od CJO. Představte si jemné roztažení wasabi pasty na kousky sushi nebo jako dochucení vašeho oblíbeného jídla.
Ssamjang je směsí gochujangu a doenjangu, čímž kombinuje sladko-pikantní a bohatou sójovou chuť. Tato pasta se často podává s grilovaným masem a listy salátu jako součást korejského stolování zvaného…
Fermentovaná sojová pasta miso je tradiční japonská ingredience, která se vyrábí fermentací sójových bobů s mořskou solí a někdy také s rýží, ječmenem nebo jinými obilovinami. Proces fermentace může…