
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Poznejte tajemství dokonalého dochucení tradičních korejských pokrmů se sójovou pastou Ssamjang od renomované značky Sempio. Tato jedinečná směs fermentované sójové pasty , pálivé chilli pasty, sezamového oleje a aromatického česneku nabízí bohatou, plnou chuť s vyváženou kombinací slanosti, pikantnosti a jemné sladkosti. Ssamjang je nedílnou součástí korejské kuchyně, zejména při přípravě grilovaných pokrmů, ale její všestranné využití oceníte i v mnoha dalších receptech. Ať už chcete dodat hloubku marinádám, zvýraznit chuť omáček nebo oživit obyčejnou zeleninu, Ssamjang je dokonalý pomocník, který promění vaše pokrmy v kulinářský zážitek.
Osobní odběr Ostrava Poruba už zítra
PPL Parceshop ve středu 18.06.2025
PPL - doručení na adresu ve středu 18.06.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 15.06.2025 13:48 a pro 1 ks.
Možnosti použití:
Dochucení grilovaných pokrmů – ideální k masu (např. vepřovému, hovězímu), oblíbený v kombinaci s listovým salátem pro tradiční korejský wrap (Ssam).
Dip k čerstvé zelenině – skvělý k mrkvi, okurce, paprice nebo salátovým listům.
Základ do marinád – vylepšete chuť masa nebo tofu před pečením či grilováním.
Příprava dušených pokrmů – přidejte do zeleninových nebo masových směsí pro výraznější chuť.
Dochucení polévek a omáček – dodá hlubokou chuť tradičním i moderním receptům.
Topping na rýži nebo nudle – stačí přimíchat a vykouzlit rychlé a chutné jídlo.
Veganské pokrmy – zvýrazní chuť tofu, tempuru nebo restované zeleniny.
Složení: Voda, pšeničná mouka, kukuřičný sirup, sója, sůl, koření do červeného pepře (prášek z červeného pepře, voda, česnek, sůl, cibule), pšenice, alkohol, hnědý cukr, mletý česnek, pšeničný extrakt, hořčičný prášek, pražený sezam, česnekový olej, koji - starter, zázvorové koření. Alergeny: pšenice, sója, sezam, zázvor, hořčice.
Hmotnost: 250 g
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Dolní Bečva 696, Dolní Bečva, 75655
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 797 kJ/ 190 kcal
Tuky 3,8 g - z toho nasyc. mastné kyseliny 1 g Sacharidy 26,2 g - z toho Cukry 24,7 g Bílkoviny 9,6 g Sůl 7,1 gHodnotilo 0 uživatelů
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…
Oproti Gochujang pastě je kyselejší a používá se hlavně na syrové ryby na krevety.
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.
Pasta Tom Yum je výborným způsobem, jak přidat do vašich pokrmů thajskou chuťovou esenci. S její kombinací kyselosti a pikantnosti se stane nepostradatelným ingrediencí ve vaší kuchyni.
Otevřete brány do světa pikantního luxusu s naší Wasabi pastou od CJO. Představte si jemné roztažení wasabi pasty na kousky sushi nebo jako dochucení vašeho oblíbeného jídla.
Ssamjang je směsí gochujangu a doenjangu, čímž kombinuje sladko-pikantní a bohatou sójovou chuť. Tato pasta se často podává s grilovaným masem a listy salátu jako součást korejského stolování zvaného…