
Tempura mouka se používá k obalování různých potravin, jako jsou mořské plody, zelenina, a dokonce i některé masové pokrmy. Potraviny jsou nejprve ponořeny do tempurového těsta a poté smaženy v horkém…
Osobní odběr Ostrava Poruba v pátek 02.05.2025
PPL Parceshop v úterý 06.05.2025
PPL - doručení na adresu v úterý 06.05.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 30.04.2025 16:21 a pro 1 ks.
Příprava: Nalijte 700 ml vody do 500g Tempury a dobře promíchejte ve velké misce. Ve vzniklém těstíčku obalte maso nebo krevety. Smažte v dostatečném množství rozpáleného oleje do zlatohněda.
Složení: pšenicná mouka 87,7%, kukuřicný škrob, kukuřicný prášek, prášek do pečiva ((regulátory kyselosti E500, E450, E341), emulgátor E470), sůl, pražená rýžová mouka, česnekový prášek, cibulový prášek, pepř. Alergeny: pšenice.
Průmerná výživová hodnota na 100g: Energetická hodnota 1552 kJ/ 366 kcal, tuky 1,2g -z toho nasyc. mastné kyseliny 0,4g sacharidy 80,8g -z toho cukry 0,6g bílkoviny 7,9g, sul 2,1g.
Hmotnost: 500g
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o, Sedlnice 122, Sedlnice, 74256
Hodnotilo 0 uživatelů
Tempura mouka se používá k obalování různých potravin, jako jsou mořské plody, zelenina, a dokonce i některé masové pokrmy. Potraviny jsou nejprve ponořeny do tempurového těsta a poté smaženy v horkém…
Univerzální surovina pro vaši kuchyni je lepivá rýžová mouka značky Cock. Tato mouka, která je vyrobená z lepivé rýže, je ideální pro přípravu tradičních asijských dezertů, jako jsou mochi nebo rýžové…
Jasmínová rýže, také známá jako dužinová rýže, je oblíbeným druhem rýže v thajské kuchyni a mnoha dalších asijských kuchyních. Tato druh rýže má krásnou vůni jasmínu a lehkou, květinovou chuť, která…
Jasmínová rýže, také známá jako dužinová rýže, je oblíbeným druhem rýže v thajské kuchyni a mnoha dalších asijských kuchyních. Tato rýže má krásnou vůni jasmínu a lehkou, květinovou chuť, která ji…
V Koreji velmi oblíbená rýže Kimpo je speciální druh rýže, která je běžně používána nejen pro přípravu sushi. Rýže na sushi musí být vhodné odrůdy s krátkými zrny, které jsou lepkavé a mají…
Hnědá rýže přírodní Kimpo je vysoce kvalitní a zdravou alternativou k bílé rýži. Tato přírodní hnědá rýže je známá svým bohatým nutričními hodnotami a příjemnou, ořechovou chutí, která je…
Černá rýže je exotický druh rýže, který má bohatou tmavou barvu a výraznou chuť. Používá se v různých pokrmech a kuchyních po celém světě. Po uvaření je spíše sypká a má oříškovou chuť.
Praktické malé balení rýže pro domácí výrobu toho nejlepšího sushi.
Prémiová sushi rýže Hananomai je ideální volbou pro přípravu autentického japonského sushi. Tato vysoce kvalitní rýže má správnou lepivost a texturu, která je nezbytná pro vytváření perfektních sushi…
Její zrno je krátké, kulaté a lepivé, rýže je tedy 100% vhodná k přípravě sushi.