
Korejské slané omelety jsou chutné a jednoduché pokrmy, které můžete připravit rychle a snadno. Směs na slané korejské omelety zahrnuje několik základních ingrediencí jako jsou houby, zelenina či…
Osobní odběr Ostrava Poruba v pondělí 04.08.2025
PPL Parceshop ve středu 06.08.2025
PPL - doručení na adresu ve středu 06.08.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 01.08.2025 13:17 a pro 1 ks.
Složení: Pšeničná mouka 95,3%, koření (sůl, kukuřičný škrob, česnekový prášek, cibule prášek, pepř), cukr, sůl, prášek do pečiva (regulátory kyselosti (E500,E450,E341),kukuřičný škrob, emulgátor E470), lepkavá rýže, zahušťovadlo E415, barvivo E101i . Uchovávejte na suchém místě.
Návod na použití: Směs smíchejte s vodou a vymíchejte těstíčko. Na pánvi smažte hrubší omelety, které během smažení pokladete např zeleninou, krevetami, houbami atd.
Hmotnost: 500g
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Sedlnice 122, 74256 Sedlnice
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100g výrobku: Energetická hodnota 1574kJ / 371kcal Tuky 2,6g -z toho nasyc.mastné kyseliny 1g Sacharidy 75,4g - z toho cukry 6g Bílkoviny 11,5g Sůl 0,8g
Hodnotilo 0 uživatelů
Korejské slané omelety jsou chutné a jednoduché pokrmy, které můžete připravit rychle a snadno. Směs na slané korejské omelety zahrnuje několik základních ingrediencí jako jsou houby, zelenina či…
Rýžová mouka pro zahuštění omáček, polévek či na obalování a pro výrobu kimchi.
Univerzální surovina pro vaši kuchyni je lepivá rýžová mouka značky Cock. Tato mouka, která je vyrobená z lepivé rýže, je ideální pro přípravu tradičních asijských dezertů, jako jsou mochi nebo rýžové…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ssamjang je směsí gochujangu a doenjangu, čímž kombinuje sladko-pikantní a bohatou sójovou chuť. Tato pasta se často podává s grilovaným masem a listy salátu jako součást korejského stolování zvaného…
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Fermentovaná sojová pasta miso je tradiční japonská ingredience, která se vyrábí fermentací sójových bobů s mořskou solí a někdy také s rýží, ječmenem nebo jinými obilovinami. Proces fermentace může…
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.